De paardenvierdaagse van IJzendijke zal dit jaar weer plaatsvinden van donderdag 21 mei t/m zondag 24 mei.

Iedereen met een paard mag meedoen, menners en de ruiters vertrekken dagelijks vanaf de Mauritsweg 9, “ Hof Le Paradis” te IJzendijke naast partycentrum Mauritshof.

Iedere dag kan er tussen 11.00 en 13.00 uur worden gestart. Er zijn ook deze keer weer vier afwisselende routes van ongeveer 25 kilometer. De routes zijn geheel anders dan die in 2018 en leiden dit jaar ook weer langs mooie Zeeuwse-Vlaamse landschappen met verharde en onverharde paden.

Iedere deelnemer kan rijden in zijn eigen tempo. Kortom, leuke routes om heerlijk ontspannen bezig te zijn! Ook dit jaar worden de deelnemers - elke dag - onderweg getrakteerd op een heerlijke versnapering. Op de laatste dag - Zondag 24 mei - worden de deelnemers ongeveer vanaf 14.00 uur weer terug verwacht op “Hof Le Paradis” voor een hartelijk welkom en een ere ronde. Onder het genot van een drankje en een hapje, zal het aanwezige publiek ook dit jaar weer een keur aan paardenrassen voorbij zien komen. Dus zeker de moeite waard om te komen kijken en te genieten van de gezelligheid.

Voor de deelnemers die de paarden 4 daagse drie of vier dagen hebben meegereden ligt een leuke herinnering klaar. Voor meer informatie: paarden4daagse-ijzendijke.nl